Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Χάλαρο

Από: http://www.xalaro.gr/to-estiatorio





Restaurant Χάλαρο



Γαστρονομία, αισθητική και ποιότητα ήταν τα βασικά συστατικά μιας αλάνθαστης συνταγής που οδήγησε στη δημιουργία του Εστιατορίου Χάλαρο το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Συνταγή επιτυχίας που εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες προσπαθώντας με αγάπη και μεράκι να δημιουργήσουν ένα χώρο όπου η πολυτέλεια είναι προσιτή, οι γευστικές συνήθειες του Έλληνα συνδυάζονται με τολμηρές πινελιές δημιουργικότητας και η gourmet κουζίνα αγκαλιάζει ολόφρεσκα Ελληνικά προϊόντα. Έξοχο σέρβις, εμπνευσμένη ατμόσφαιρα, φιλικό περιβάλλον και ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ συνθέσανε μια γωνιά που ήδη αποτελεί στέκι των καλοφαγάδων της Θεσσαλονίκης και "must" των επισκεπτών της πόλης. Το καλοκαίρι, το ιδανικό αυτό περιβάλλον έρχεται να συμπληρώσει η μαγευτική θέα στο Θερμαϊκό και την πόλη της Θεσσαλονίκης από το ανοιχτό μπαλκόνι του εστιατορίου.

Οι άνθρωποί μας



Υπερήφανος για την ποιότητα και τη διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει την κουζίνα του, ο σεφ Γιάννης Τσιπελής πιστεύει πως το μεγαλύτερο ατού της είναι η αγνότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, οι χειροποίητες φρέσκες πρώτες ύλες που παρασκευάζονται εντός του εστιατορίου και η ειλικρινής σχέση ποιότητας- τιμής που χαρακτηρίζει τα πιάτα του.
Επιτυχία για αυτόν είναι η αναγνώριση από τον κόσμο, την οποία επιβεβαιώνουν τα διαρκώς γεμάτα ζωή και όρεξη τραπέζια.
Πρωταγωνιστές της επιτυχημένης αυτής κουζίνας δεν είναι άλλη από τα ολόφρεσκα, εποχιακά και τοπικά προϊόντα που τιμούν τα πιάτα της.
 

Παρασκευαστήριο



Πιστοί στην ουσία της εκλεκτής κουζίνας και γνωρίζοντας την αξία της σπιτικής μαγειρικής, οι ιδιοκτήτες του Χάλαρο επέλεξαν να γνωρίζουν την προέλευση, τα συστατικά και τη διαδικασία υλοποίησης όλων των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στα πιάτα. Έτσι, δημιουργήθηκε το παρασκευαστήριο, όπου οι προετοιμασίες ξεκινούν από νωρίς το πρωί. Κιμάς, ζύμες, σάλτσες και άλλα υλικά παίρνουν μορφή υπό την επίβλεψη των πιο αυστηρών κριτών τους.
 
 

Το σέρβις



Το Χάλαρο δεν έχει προσωπικό, παρά μόνο πιστούς συνεργάτες! Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του χρόνια ολόκληρα, μεγαλώσανε μαζί του. Θα το αντιληφθείτε από τη χαρά της υποδοχής, τα χαμόγελα, τη φιλική εξυπηρέτηση. Θα τους αναγνωρίσετε και την επόμενη φορά που θα σας βγάλει ο δρόμος σας εκεί.
 

Επικοινωνία


Κατάστημα 1:  Θεμ. Σοφούλη 71, 55131 Θεσσαλονίκη  |  Τηλ. 2310 423284, 2310 423269  |  Fax. 2310 423207
Κατάστημα 2:  Θεμ. Σοφούλη 75, 55131 Θεσσαλονίκη  |  Τηλ. 2310 423269
 
Μπορείτε κι εσείς να μας στείλετε το βιογραφικό σας. Με αυτό τον τρόπο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας που να ταιριάζει στο προφίλ σας. E-mail: bio@xalaro.gr
Δείτε εδώ το χάρτη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΑΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ! Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2013. Το Δεκαράκι, το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης αποκλειστικά της ποικιλίας Μοσχάτο Τυρνάβου, είναι πλέον εδώ για όλους τους λάτρεις των παραδοσιακών ελληνικών αποσταγμάτων και της γνήσιαςαπόλαυσης που αυτά προσφέρουν! Το Δεκαράκι «γεννήθηκε» στον Τύρναβο και έχει όλη την αυθεντικότητα και την παράδοση του τόπου κλεισμένη μέσα στο μπουκάλι του. Τύρναβος και τσίπουρο δεν θεωρούνται τυχαία έννοιες ταυτόσημες: Χάρη στη μακραίωνη παράδοση η οποία διατηρείται αναλλοίωτη στους αιώνες και περνά από γενιά σε γενιά, ο Τύρναβος αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του εκλεκτού τσίπουρου και το «Τσίπουρο Τυρνάβου» αποτελεί Γεωγραφική Ένδειξη αναγνωρισμένη και προστατευόμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Βασικό «μυστικό» της φήμης του τσίπουρου Τυρνάβου, το οποίο παίζει καθοριστικό ρόλο στη μοναδική ταυτότητα και ανώτερη ποιότητά του, αποτελεί η...

Λαδόκολλα Αστροφεγγιά (Με γεύσεις Πυξαριάς)

Λαδόκολλα Αστροφεγγιά (Με γεύσεις Πυξαριάς) Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Η κύρια διακόσμηση μας σε συνδυασμό με τα Χριστουγεννιάτικα συνθέτουν μια ατμόσφαιρα γεμάτη γιορτινή διάθεση! Ελάτε λοιπόν, να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα και φέτος για το 2019. # ΛαδόκολλαΑστροφεγγιά # ΜιαΕίναιΗΛαδόκολλα

Callicounis Distillery: Ούζο, Μαστίχα, Ρακόμελο, Βότκα, Μπραντυ ...

Προφίλ Το 1850 ο Γ.Καλλικούνης ιδρύει στην Καλαμάτα το πρώτο ατμοκίνητο «Πνευματοποιείο» εξοπλισμένο με τα καλύτερα μηχανήματα της εποχής . Με σπουδές Χημείας στην Τεργέστη και συνδυάζοντας με φαντασία και γνώση μια μεγάλη ποικιλία αρωματικών φυτών , φρούτων και ριζών από την πλούσια φύση της Νότιας Ελλάδας επιτυγχάνει την δημιουργία μιας μεγάλης σειράς Λικερ και Αποσταγμάτων με πρωτόγνωρες υπέροχες γεύσεις και λεπτά αρώματα . Τα παραγόμενα Αποστάγματα και Εκχυλίσματα είναι η αρωματική και γευστική καρδιά των διαφόρων ποτών ( aperitifs , digestives , bitters , liqueurs ) που παράγονται από την Ποτοποιία. Και τόσο μεγάλωσε η φήμη της ποτοποιίας ώστε ο Βασιλιάς Γεώργιος ο Α κατά την διάρκεια επίσκεψης στην Καλαμάτα το 1905 επισκέπτεται το Εργοστάσιο της Εταιρείας και απονέμει στον Ν.Καλλικούνη τον αργυρό Σταυρό του Ιππότη του Σωτήρος για την προσφορά του στην Ελληνική Βιομηχανία ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ    ΟΥΖΟ    ΤΣΙΠΟΥΡΟ  ...