Από: http://www.xalaro.gr/to-estiatorio
Δείτε εδώ το χάρτη
Restaurant Χάλαρο
Γαστρονομία, αισθητική και ποιότητα ήταν τα βασικά συστατικά μιας αλάνθαστης συνταγής που οδήγησε στη δημιουργία του Εστιατορίου Χάλαρο το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Συνταγή επιτυχίας που εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες προσπαθώντας με αγάπη και μεράκι να δημιουργήσουν ένα χώρο όπου η πολυτέλεια είναι προσιτή, οι γευστικές συνήθειες του Έλληνα συνδυάζονται με τολμηρές πινελιές δημιουργικότητας και η gourmet κουζίνα αγκαλιάζει ολόφρεσκα Ελληνικά προϊόντα. Έξοχο σέρβις, εμπνευσμένη ατμόσφαιρα, φιλικό περιβάλλον και ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ συνθέσανε μια γωνιά που ήδη αποτελεί στέκι των καλοφαγάδων της Θεσσαλονίκης και "must" των επισκεπτών της πόλης. Το καλοκαίρι, το ιδανικό αυτό περιβάλλον έρχεται να συμπληρώσει η μαγευτική θέα στο Θερμαϊκό και την πόλη της Θεσσαλονίκης από το ανοιχτό μπαλκόνι του εστιατορίου.
Οι άνθρωποί μας
Υπερήφανος για την ποιότητα και τη διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει την κουζίνα του, ο σεφ Γιάννης Τσιπελής πιστεύει πως το μεγαλύτερο ατού της είναι η αγνότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, οι χειροποίητες φρέσκες πρώτες ύλες που παρασκευάζονται εντός του εστιατορίου και η ειλικρινής σχέση ποιότητας- τιμής που χαρακτηρίζει τα πιάτα του.
Επιτυχία για αυτόν είναι η αναγνώριση από τον κόσμο, την οποία επιβεβαιώνουν τα διαρκώς γεμάτα ζωή και όρεξη τραπέζια.
Πρωταγωνιστές της επιτυχημένης αυτής κουζίνας δεν είναι άλλη από τα ολόφρεσκα, εποχιακά και τοπικά προϊόντα που τιμούν τα πιάτα της.
Επιτυχία για αυτόν είναι η αναγνώριση από τον κόσμο, την οποία επιβεβαιώνουν τα διαρκώς γεμάτα ζωή και όρεξη τραπέζια.
Πρωταγωνιστές της επιτυχημένης αυτής κουζίνας δεν είναι άλλη από τα ολόφρεσκα, εποχιακά και τοπικά προϊόντα που τιμούν τα πιάτα της.
Παρασκευαστήριο
Πιστοί στην ουσία της εκλεκτής κουζίνας και γνωρίζοντας την αξία της σπιτικής μαγειρικής, οι ιδιοκτήτες του Χάλαρο επέλεξαν να γνωρίζουν την προέλευση, τα συστατικά και τη διαδικασία υλοποίησης όλων των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στα πιάτα. Έτσι, δημιουργήθηκε το παρασκευαστήριο, όπου οι προετοιμασίες ξεκινούν από νωρίς το πρωί. Κιμάς, ζύμες, σάλτσες και άλλα υλικά παίρνουν μορφή υπό την επίβλεψη των πιο αυστηρών κριτών τους.
Το σέρβις
Το Χάλαρο δεν έχει προσωπικό, παρά μόνο πιστούς συνεργάτες! Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του χρόνια ολόκληρα, μεγαλώσανε μαζί του. Θα το αντιληφθείτε από τη χαρά της υποδοχής, τα χαμόγελα, τη φιλική εξυπηρέτηση. Θα τους αναγνωρίσετε και την επόμενη φορά που θα σας βγάλει ο δρόμος σας εκεί.
Επικοινωνία
Κατάστημα 1: Θεμ. Σοφούλη 71, 55131 Θεσσαλονίκη | Τηλ. 2310 423284, 2310 423269 | Fax. 2310 423207
Κατάστημα 2: Θεμ. Σοφούλη 75, 55131 Θεσσαλονίκη | Τηλ. 2310 423269
Email: info@xalaro.gr
Μπορείτε κι εσείς να μας στείλετε το βιογραφικό σας. Με αυτό τον τρόπο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας που να ταιριάζει στο προφίλ σας. E-mail: bio@xalaro.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου