Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάμε για ουζάκι

Καλωσορίσατε

Η Παρέα θέλει να διασκεδάσει και σίγουρα είναι καλύτερα με καλό φαγητό και ούζο.
Ας βρούμε το πιο κοντινό μέρος, καθώς θα είναι η καλύτερη ποιότητα, η καλύτερη τιμή, για τα δικά μας χρήματα και ένα πιο φιλόξενο χώρο.


Πάμε για ουζάκι. "www.ouzaki.gr"



____




Welcome

Our groups of friends wants to have fun and is definitely  better, with good food and ouzo.
Let's find the closest place, and will be the best quality, the best value for our money and a more welcoming place.


Go for ouzo. "www.ouzaki.gr"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΑΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ! Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2013. Το Δεκαράκι, το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης αποκλειστικά της ποικιλίας Μοσχάτο Τυρνάβου, είναι πλέον εδώ για όλους τους λάτρεις των παραδοσιακών ελληνικών αποσταγμάτων και της γνήσιαςαπόλαυσης που αυτά προσφέρουν! Το Δεκαράκι «γεννήθηκε» στον Τύρναβο και έχει όλη την αυθεντικότητα και την παράδοση του τόπου κλεισμένη μέσα στο μπουκάλι του. Τύρναβος και τσίπουρο δεν θεωρούνται τυχαία έννοιες ταυτόσημες: Χάρη στη μακραίωνη παράδοση η οποία διατηρείται αναλλοίωτη στους αιώνες και περνά από γενιά σε γενιά, ο Τύρναβος αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του εκλεκτού τσίπουρου και το «Τσίπουρο Τυρνάβου» αποτελεί Γεωγραφική Ένδειξη αναγνωρισμένη και προστατευόμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Βασικό «μυστικό» της φήμης του τσίπουρου Τυρνάβου, το οποίο παίζει καθοριστικό ρόλο στη μοναδική ταυτότητα και ανώτερη ποιότητά του, αποτελεί η...

Λαδόκολλα Αστροφεγγιά (Με γεύσεις Πυξαριάς)

Λαδόκολλα Αστροφεγγιά (Με γεύσεις Πυξαριάς) Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Η κύρια διακόσμηση μας σε συνδυασμό με τα Χριστουγεννιάτικα συνθέτουν μια ατμόσφαιρα γεμάτη γιορτινή διάθεση! Ελάτε λοιπόν, να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα και φέτος για το 2019. # ΛαδόκολλαΑστροφεγγιά # ΜιαΕίναιΗΛαδόκολλα

Callicounis Distillery: Ούζο, Μαστίχα, Ρακόμελο, Βότκα, Μπραντυ ...

Προφίλ Το 1850 ο Γ.Καλλικούνης ιδρύει στην Καλαμάτα το πρώτο ατμοκίνητο «Πνευματοποιείο» εξοπλισμένο με τα καλύτερα μηχανήματα της εποχής . Με σπουδές Χημείας στην Τεργέστη και συνδυάζοντας με φαντασία και γνώση μια μεγάλη ποικιλία αρωματικών φυτών , φρούτων και ριζών από την πλούσια φύση της Νότιας Ελλάδας επιτυγχάνει την δημιουργία μιας μεγάλης σειράς Λικερ και Αποσταγμάτων με πρωτόγνωρες υπέροχες γεύσεις και λεπτά αρώματα . Τα παραγόμενα Αποστάγματα και Εκχυλίσματα είναι η αρωματική και γευστική καρδιά των διαφόρων ποτών ( aperitifs , digestives , bitters , liqueurs ) που παράγονται από την Ποτοποιία. Και τόσο μεγάλωσε η φήμη της ποτοποιίας ώστε ο Βασιλιάς Γεώργιος ο Α κατά την διάρκεια επίσκεψης στην Καλαμάτα το 1905 επισκέπτεται το Εργοστάσιο της Εταιρείας και απονέμει στον Ν.Καλλικούνη τον αργυρό Σταυρό του Ιππότη του Σωτήρος για την προσφορά του στην Ελληνική Βιομηχανία ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ    ΟΥΖΟ    ΤΣΙΠΟΥΡΟ  ...